خیابان «شهیدان ابدام» گلستان به تصاویر دو شهید والامقام مزین شد

چهارشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴

در اقدامی فرهنگی و ارزشمند، خیابان شهیدان ابدام شهر گلستان به تصاویر دو شهید والامقام، شهید ابوالفضل ابدام و شهید محمد ابدام مزین شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری گلستان، این اقدام با هدف زنده نگه‌داشتن یاد و نام شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در فضای شهری انجام شده است. شهیدان ابدام از جمله شهدای امر به معروف و نهی از منکر دوران دفاع مقدس هستند که با جان‌فشانی خود، نقش ماندگاری در دفاع از ارزش‌های اسلامی و انقلابی ایفا کردند.

بر اساس این گزارش، شهید ابوالفضل ابدام همچنین از شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بوده که در مسیر دفاع از میهن اسلامی به فیض شهادت نائل آمد.

نصب المان و تصاویر این شهدا در یکی از معابر پرتردد شهر، گامی مؤثر در جهت پاسداشت مقام شامخ شهیدان و یادآوری رشادت‌های آنان برای نسل امروز و آینده به شمار می‌رود.

نمایش ادامه آرشیو