اقدامات شهرداری گلستان در هفته پدافند غیر عامل

دکتر میرزمانی شهردار گلستان، اعمال مسایل و نکات پدافند غیر عامل را در تصمیم گیری های مدیریت شهری، انجام فعالیت های عمرانی، خدماتی و صدور مجوزهای مختلف سطح شهرها را از سوی متولیان مدیریت شهری بسیار ضروری و مهم دانست و افزود: اعضای شورای شهر و مدیران شهرداری ها باید در همه تصمیم گیری ها و فعالیت های حوزه اختیار خود، مصون سازی زیرساخت های شهری و شهروندان را اولویت فعالیت های خود بدانند، که تحقق این مهم در سایه توجه به مسایل پدافند غیر عامل است.
وی از مهم ترین دغدغه های حوزه پدافند شهرداری را معرفی سایت های اسکان اضطراری سطح شهر از سوی حوزه شهرسازی، مدیریت و ساماندهی و داشتن برنامه موضوع تخلیه اضطراری شهر و تعیین شریان های اصلی و مسیرهای جایگزین در حوزه ترافیک شهری خواند.
شهردار گلستان گفت: راه اندازی سیستم پایش تصویری شهر، ساماندهی رودحانه شادچای جهت جلوگیری از سیلاب، جابجایی تیرهای مزاحم شهری جهت تسهیل در عبور و مرور و احداث کنار گذر شمالی شهر گلستان از اقدامات مجموعه مدیریت شهری در حوزه پدافند غیر عامل است.
وی به ضرورت شناسایی ساختمان های ناایمن هم اشاره داشت و گفت: با توجه به اهمیت شناسایی ساختمان های ناایمن در سطح شهرها در جهت جلوگیری از هرگونه خسارت مالی و جانی، نسبت به تشکیل کارگروه های تخصصی، اقدام به شناسایی این ساختمان ها و الزامات پدافندی و پیشگیرانه را در دستور کار مجموعه شهرداری قرار داده ایم.