شهر گلستان، الگویی موفق در بازآفرینی بافت فرسوده در کشور

پنجشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳

 

شهردار گلستان در خطبه‌های نماز جمعه، با اعلام این خبر مسرت‌بخش، اظهار داشت: شهر گلستان با تلاش‌های بی‌وقفه و برنامه‌ریزی‌های دقیق، به عنوان یکی از شهرهای پیشرو در زمینه بازآفرینی بافت فرسوده در سطح کشور شناخته شده و پس از تهران، رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری گلستان، سید محمد میرزمانی در سخنرانی بین سلاطین نماز جمعه ضمن تبریک این موفقیت به شهروندان، خاطرنشان کرد: این دستاورد مهم، نتیجه همدلی و همکاری میان مسئولان، کارشناسان و مردم شریف شهر گلستان است که با مشارکت و حمایت خود، زمینه را برای اجرای طرح‌های بازآفرینی و نوسازی بافت‌های فرسوده فراهم کردند.

شهردار گلستان در ادامه سخنان خود، از افتتاح دفتر بازآفرینی و تسهیلگری در خدمات بافت فرسوده در شهرک امام حسین (ع) خبر داد و افزود: شهروندان محترم می‌توانند با مراجعه به این دفتر، از خدمات رایگان صدور پروانه ساختمانی برای تخریب و نوسازی واحدهای مسکونی خود در بافت فرسوده بهره‌مند شوند.

دکتر میرزمانی تصریح کرد: شهرداری گلستان با تمام توان در خدمت شهروندان است و از هیچ تلاشی برای بهبود وضعیت زندگی و ارتقاء سطح کیفی محیط شهری دریغ نخواهد کرد.

نمایش ادامه آرشیو